&

D jeugd HCB `92 - Groesbeek

Deze keer wint HCB `92 D jeugd van Groesbeek

Zondagmorgen 21 februari in eigen huis was Groesbeek de tegenstander. De uitwedstrijd, eerder in het seizoen gespeeld, werd destijds met 1 doelpunt verschil verloren ( discutabele penalty). Daar had iedereen een vervelend gevoel aan over gehouden. Ditmaal in thuishaven De Braken wilde HCB’92 waarmaken dat ze eigenlijk de betere ploeg zijn. In de eerste helft was dat niet te zien. Zowel verdedigend als aanvallend stond HCB’92 er niet. Allemaal afstands- schoten van Groesbeek die erin vlogen. Het leek wel of Veerle van Abeelen alleen aanwezig was. Iedereen liet het initiatief bij haar liggen. Gelukkig pakte ze het wel goed op, alle doelpunten kwamen van haar. Ruststand 6-4.

Omdat Veerle de tweede helft ging keepen, moest de rest wel iets gaan ondernemen.
Gelukkig gebeurde dit ook. Verdedigend stond iedereen nu beter op zijn plaats. Er werd goed uitgestapt waardoor de afstandsschoten uitbleven. Waud Berkien had een prachtige goal in de kruising,  Lieke van Rooij een mooie break-out en Anouk Foolen rondde een goeie aanval af. Tess Berkien had veel pech en kon alleen de lat raken. Het complete team van HCB’92 had uiteindelijk erg goed gewerkt waardoor de eindstand op 10-5 uitkwam.