&

D-jeugd  HCB `92 - Bedo

D-jeugd  HCB `92 ruime overwinning op Bedo

Op het laatste thuiswedstrijd van het zaalseizoen kwam zaterdag 2 april tegenstander Bedo op bezoek bij de D-jeugd. De uitwedstrijd, destijds in Beek en Donk, werd gemakkelijk gewonnen. Waarschijnlijk door deze info begon HCB’92 iets te nonchalant aan de wedstrijd. Het hele team ging in het lage tempo van Bedo mee, waardoor er weinig kansen ontstonden. Verdedigend stond het gelukkig wel goed. De eerste 10 minuten werd er maar 3x gescoord. Hierna werd het tempo wat opgeschroefd en vielen er wel doel-punten. Ruststand 9-0.

Tweede helft ging HCB’92 goed door met snelle aanvallen, alleen was het afronden af en toe niet nauwkeurig genoeg. Verdedigend kon HCB’92 het de hele wedstrijd goed volhouden  waardoor na 40 minuten nog steeds een nul op het scorebord stond voor de gasten. Door doelpunten van Lieke van Rooij, Anouk Foolen, Tess Berkien , Veerle van Abeelen en Jorien Strik werd de eindstand bepaald op 16-0.