&

D jeugd Bedo - HCB’92

HCB’92 D jeugd boekt monsterzege op Bedo

De D-jeugd trad zaterdag 27 februari aan tegen Bedo. Volgens de ranglijst stond dit team bijna onderaan. Met als opdracht gekregen om er niet te gemakkelijk over te denken, startte
H.C.B.’92 met de sterkste verdediging zodat deze in ieder geval goed stond. Omdat er zeer veel wissels hadden, moest er continue door gewisseld worden. De eerste helft verliep gemakkelijk ,doelpunten door Anouk Foolen, Lieke van Rooij en Veerle van Abeelen, ruststand 1-9. In de rust waren maar een paar kleine aanwijzingen nodig. De spelers spraken af dat ze voor de 20 doelpunten gingen en dat is gelukt.
Tweede helft veel snelle aanvallen en ook mooie scores van Bart Strik, Tess en Waud Berkien. Eindstand 1-21 !