&

Aristos - HCB'92 B-jeugd

HCB'92 B-jeugd verliest nipt van Aristos

Zaterdag 5 september had HCB `92 B hun eerste veldwedstrijd met een nieuw team. In het begin van de wedstrijd moesten wij een beetje aan elkaar wennen. Waardoor we in de rust met 5-0 achter stonden. In de rust hadden we keeper wissel en ging Veerle in de goal. Na de rust wist Gitte te scoren 5-1. Uiteindelijk was het 3 x Manon F die wist te scoren door goed in te starten 6-4. Door niet goed opletten in de hoek kreeg Aristos de kans om te scoren en daar maakte ze gebruik van 7-4.

Daarna was het 2 x Manon F die scoorde een keer vanuit de rechteropbouw en een keer uit de rechterhoek met een schijnbeweging 7-5.

Daarna was het 2 x Aristos die scoorde via een door schijnbeweging en de andere door balverlies van HCB'92. Door een snelle actie wist Gitte 9-7 te scoren. Dit was tevens de eindstand. Veerle en Manon F hebben goed staan keepen. Trots op ons team dat we in de 2de helft zo goed zijn terug gekomen.

Auteur : Gitte