Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

White Demons Ds4 - HCB`92 Ds2
 

 

HCB'92 Ds2 verliest van White Demons Ds4

Op zondag 29 maart moesten de dames 2 van HCB het optreden tegen de White Demons. De opening van de score kwam bij de White demons vandaan. De gelijkmaker kwam van Laura af. Hierna kwamen de White demons weer terug met verschillende schoten. Mandy maakte met een mooi schot vanaf de opbouw 3-2. De White demons hadden meerdere schoten achter elkaar, waardoor ze met 6-2 een voorsprong creëerde.

Laura knalde er nog een mooie strakke bal in vanuit het midden, wat de stand bracht op 7-3. De dames van HCB deden flink hun best om gaten te maken en uiteindelijk te kunne scoren. Mandy kon het gaatje nog vinden doormiddel van een mooie wissel. Vervolgens kwam er wat ruimte in de rechterhoek waardoor Janneke nog een goal kon maken.
De rust stand was  9-5 in het voordeel van de White Demons. Er kwamen al vlug verschillende schoten van de White demons, hierdoor liepen ze uit op een grote voorsprong. Helaas waren de white demons te fel. Ondanks dat de HCB geen wissel meer had deden ze flink hun best.  Mandy kon nog enkel goals maken wat uiteindelijk de eindstand van 25-9. Deze wedstrijd kunnen we beter maar weer snel vergeten!

Bron : HCB `92
Auteur: Janneke Eijkemans
Meer nieuws HCB`92 >>>>
 
 
 


29-03-2015
 
 
White Demons Ds4 - HCB`92 Ds2
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)