&

Recreanten HCB`92 - Cranendonk

Recreanten HCB geven het goede voorbeeld in 2015

Als recreanten speelden we maandag 5 januari 2015 de eerste wedstrijd in het nieuwe jaar. Als eerste HCB team moesten we het nieuwe jaar met een goed voorbeeld zien te beginnen. Het begon al snel met de eerste tegengoal. Cranendonk mocht vanaf de 9 meter proberen op goal te schieten. Hierbij hadden ze wel hulp nodig van Karin in de verdediging, waardoor de bal afketste en Ankie op het verkeerde been werd gezet. Maar Karin kon al snel haar eigengoal goedmaken door aan de andere kant vanuit een break te scoren. Cranendonk kwam terug en maakte de 1-2. Maar deze voorsprong was van korte duur. Aan de andere kant wist Mandy met een hard en zuiver schot vanuit de hoek 2-2 te maken. De eerste helft kwam Cranendonk er niet meer aan te pas, door goals van o.a. Wendy en Helen werd de ruststandĀ  6-2 in het voordeel van recreanten HCB'92.

Na rust leek de verdediging van HCB wel een gatenkaas. En in de aanval kwamen we er niet doorheen. Zo werd het 6-6 en nog een spannend slot van de wedstrijd. Door een mooie break van Helen werd het 7-6. Na nog een paar spannende minuten met onnodig balverlies, hielden we de verdediging op slot. Zodat de eerste wedstrijd van 2015 door recreanten HCB werd gewonnen metĀ  7-6. Ik zou zeggen voor de andere teams; goed voorbeeld doet volgen!

Bron : HCB `92
Auteur: Wendy Schoenmakers