&

Recreanten HCB 92 - Bergeijk

Dames recreanten sluiten seizoen winnend af

In een spannende wedstrijd hebben de dames recreanten van HCB'92 maandag het seizoen winnend afgesloten. Het werd in Liempde 8-7 tegen Bergeijk 1. Wendy opende de score met een mooi sprongschot. De 2-0 volgde snel, Mary werd aangespeeld op de cirkel en schoot de bal moeiteloos in de goal. Bergeijk kwam terug in de wedstrijd en wist via een penalty een afschansschot de stand weer gelijk te brengen.
HCB vocht door en de 3-2, een afstandsschot van Laura en de 4-2, een penalty van Wendy waren een feit. Weer kwam Bergeijk op gelijke hoogte en de ruststand was dan ook 4-4

De tweede helft ging HCB weer goed van start en kon 3 keer scoren. Een mooi schot van Jolanda en Wendy vanuit de 9 meter zorgde voor de 6-4. De 7-4 kwam van Hèlen, vanuit een break-out ging ze al slalommend door de defensie van Bergeijk en wist het doel te vinden.
Bergeijk kwam wederom terug, door slordig spel van HCB, tot 7-7. Met nog 1 minuut op de klok wilde HCB wel winnen! Mary kon vanuit de rechterhoek de beslissende goal op het bord zetten. Na nog wat spannende seconde kon HCB de stand vasthouden en was de laatste overwinning van het seizoen een feit.
Via deze weg willen wij onze vaste tijdwaarneemster Evelien en scheidsrechter Gina bedanken voor hun bijdrage aan ons fijne seizoen. Bedankt!

Bron : HCB `92
Auteur: Ankie  Welvaarts