&

Tremeg MD - HCB'92 MD1

Tremeg te sterk voor HCB'92

Zaterdag 7 februari was Tremeg de tegenstander voor HCB `92 D jeugd. Vorige keer met 7-4 verloren, dus goede hoop op een leuke wedstrijd. De eerste helft liep erg goed. We stonden goed te verdedigen en er werd goed ingestart vanuit de hoeken. Anouk S en Sam konden ook nog scoren. Ruststand 4-2.

Tweede helft er dus tegen aan. Maar na 5-3 glipte alles weg. Alleen maar break outs tegen. Te snel op goal gooien en niet goed verdedigen zodat soms wel 3 tegenstanders vrij stonden. Veerle en Meike konden de tweede helft nog scoren , maar Tremeg bracht de eindstand op 17-4.

Bron : HCB `92
Auteur: Anita V Rooij