&

Tachos MB - HCB `92 MB1

HCB'92  B-jeugd speelt tegen sterk Tachos

Zondag 8 februari was Tachos de tegenstander HCB `92 B1 meiden.  We wisten dat het een moeilijke wedstrijd werd. Vorige keer met 29-0 verloren. Dus de opdracht was duidelijk. Meer als 0 en minder als 29. Binnen 20 seconden was het al 1-0. Maar na 5 minuten konden wij ons eerste doelpunt ook maken.

Na een goed een-tweetje met Lindy kon Gitte scoren. Ook Iris W. en Kim wisten het doel te bereiken. Ruststand 17-3. De eerste doelstelling was gehaald, voor de tweede moesten we feller gaan verdedigen.  Na een goede tweede helft werd de eindstand 29-6.
Ondanks dit verlies toch een goed gevoel overgehouden aan de wedstrijd.

Bron : HCB `92
Auteur: Anita V Rooij