&

HCB`92 MD1 - Sprint MD1

HCB`92 MD1 start seizoen met een overwinning op Sprint MD1

Zaterdag 4 Oktober was het begin gemaakt in sporthal de Braken van een nieuw zaalhandbal seizoen.
Voor de wedstrijd werd Gina Smulders eerst in het zonnetje gezet, omdat het de week van de scheidsrechter was. Van ieder jeugdlid kreeg ze een zonnebloem met bedank kaartje.
We startte met Veerle in de goal.

De eerste helft ging gelijk op, wij hadden wel meer kansen, maar gooide alle ballen op de keeper. Ruststand 1-1. Tweede helft ging Anouk H. in de goal. Ongeveer op de helft van de tweede helft hadden we het gat gevonden en liepen we 5 doelpunten uit. Er werd goed verdedigd, en vooral de 2 nieuwe werden in het veld goed gecoached door de speelsters die naast hen stonden. Complimenten hiervoor.
Al met al een hele goede seizoenstart gewonnen met 9-5.

Bron : HCB `92
Auteur: Anita van Rooij