&

HCB`82 MD1 - Bergeijk

HCB'92 D jeugd wint van Bergeijk

Zaterdag 9 mei was Bergeijk de tegenstander voor de HCB `92 md1.  Bij de uitwedstrijd was het een nipte overwinning geweest van 3-4. Dus nu vol aan de bak met zijn alle. Jort weer achter de wedstrijdtafel en de jarige Gina als scheidsrechter. De eerste bal verraste onze keepster Anouk H waardoor we vrij snel achterstonden met 0-1.

Al vroeg in de eerste helft kwam Lieke goed in gestart vanaf de hoek en maakte de 1-1.
Bergeijk kwam nog op voorsprong met 1-2, maar daarna scoorden Anouk F en Veerle .
De voorsprong werd toen niet meer uit handen gegeven. Ruststand 5-2. Halverwege de  tweede helft kwamen ze nog terug tot 7-5. Maar door alle 3  ( F, H en S) de Anouken werd de tweede helft flink gescoord.

Eindstand 9-5.