&

Witte ster DC2 - HCB'92 DC1

HCB'92 DC1 verliest met goede inzet van Witte ster DC2

Op zondag 19 januari had HCB `92 DC1 weer een wedstrijd, deze keer tegen de witte ster. Waar we een keer van te voren van hadden gewonnen, dus we gingen er helemaal voor. De wedstrijd begon met 4 doelpunten van de witte ster. Maar toen kwam iris.v.w en die maakte er 4-1 van. Daarna was het weer de witte ster die wist te scoren 5-1. Gitte en iris.v.w waren het daar niet mee eens en scoorde toen 5-2 en 5-3. Ook daarna waren de volgende 4 doelpunten voor de witte ster 9-3.

Daarna was het ook weer iris.v.w die een gaatje wist te vinden om te scoren en maakte er 9-4 van. Net voor de rust was het toch nog de witte ster die wist te scoren, ruststand: 10-4. In de rust kregen we te horen dat we het echt niet op moesten geven. Toen begon de tweede helft met twee doelpunten van de witte ster 12-4. Daarna was het om en om scoren 12-5 iris.v.w, 13-5 witte ster, 13-6 Gitte , 14-6 witte ster, 14-7 Gitte weer. Daarna was het de witte ster waarna de stand op 17-7 kwam. Toen maakte iris.v.w er 17-8 van en ging het weer om en om. Witte ster 18-8 , iris.v.w 18-9 , de witte ster 19-9 ,Gitte 19-10 , witte ster 20-10, Gitte 20-11 en het laatste doelpunt werd gemaakt door de witte ster waardoor de eindstand op 22-11 kwam. Het was een moeilijke wedstrijd, maar we hebben allemaal erg goed ons best gedaan.