&

HCB’92 DS1 - Mixed Up DS2

HCB’92 DS1 sluit het jaar winnend af

Afgelopen zondag 22 december ontmoetten de handbaldames van HCB'92 in eigen huis het team van Mixed-up. Na een sportieve wedstrijd wist HCB’92 er met een ruime winst vandoor te gaan door mooi samenspel, snelle aanvallen en goede afronding. Eindstand: 18-7.
Het begin van de wedstrijd ging voorspoedig, Hèlen Berkelmans wist in de eerste minuten de bal al meteen te onderscheppen waaruit een mooi doelpunt volgde. Na een prachtig een-tweetje tussen Inge van Drunen en Miranda van Engelshoven werd de stand 4-0. HCB gaf vervolgens de dames van Mixed-up teveel ruimte waardoor ze meerdere doelpunten scoorden. Gelukkig wist HCB zich te herpakken en nadat Karin van der Velden meerdere malen de negen meters goed wist te benutten, gingen de dames van HCB’92 de rust in met een voorsprong van 9-5.

De tweede helft startte met een scherp doelpunt diep uit de hoek van Annemarie Sens. Hierop volgden vele snelle aanvallen die netjes werden afgesloten of waaruit HCB een penalty wist te slepen. Deze penalty’s werden goed benut door Annemarie en Karin. Daarnaast wist Mary Swinkels een tegen penalty te stoppen. Helaas wist Mixed-up door goede afstandsschoten de verdediging toch te passeren, waardoor ze nog enkele doelpunten wisten te pakken. Na een mooi opgezette aanval eindigde de wedstrijd door een schitterend doelpunt van Annemarie.

Auteur: Miranda van Engelshoven