&

HCB`92 MC1 - Aristos MC1

HCB’92 C1 speelt super wedstrijd tegen Aristos C1.

Op zaterdag 17 mei begon HCB’92 met volle moed aan de wedstrijd al snel werd er een doelpunt gemaakt door HCB’92 doordat Manon F de bal goed wist te onderscheppen, kon HCB’92 een paar keer scoren. De verdediging ging super goed! Alleen in de laatste 5 minuten wist Aristos er door te komen en te scoren. Rust stand 6 – 1

Toen de 2e helft begon wist Iris W de eerste aanval al te scoren,  daarna wist HCB’92no een paar keer te scoren. Alleen  na een paar minuten scoorde Aristos weer. Het bleef goed gaan met HCB’92, en ze bleven scoren. Toen kwam er bijna eigen goal, door het niet goed over spelen, Gitte wist hem weg te slaan. Het bleef super goed gaan, Aristos wist maar 5x door onze verdediging te komen maar dat komt ook omdat Dionne heel goed heeft staan keepen.
Ze wist heel veel harde ballen tegen te houden. het was echt een super wedstrijd bijna geen fouten en iedereen was super blij.

Eindstand 15 – 5

Auteur: Manon Vriens en Iris v Wanrooij