&

HCB ’92 dames1 - White Demons dames 3

Verlies voor HCB ’92 dames1 in Berkel-Enschot.

De handbalsters van HCB’92 hebben zondag het uitduel tegen de White Demons verloren. In berkel-Enschot werd het 20 – 11.De vrouwen van White Demons speelden de bal soepel en snel rond. Hierdoor stond HCB al meteen onder druk maar toch wisten de Boxtelse handbalsters in het begin de aansluiting te vinden. Door goede samenwerking bleef de schade beperkt. Door een  mooi samenspel tussen Inge van Drunen en Miranda van Engelshoven scoorde van Engelshoven vanuit de hoek. Ook Ilona van der Heijden wist de goal te vinden via een  stuitbal. White Demons ging de snelheid nog wat opvoeren. Met een stand van 8 – 4 gingen de teams de rust in.

In de tweede helft wist de thuisspelende ploeg makkelijk het net te vinden via de hoekspeelsters. Door een break vanuit Boxtelse kant scoorde Helen Berkelmans. Maar de White Demons bleven druk zetten en scoorde erg makkelijk. In de slotfase scoorde Miranda van Engelshoven vanuit een vrije worp maar door een snelle aanval van de thuisploeg werd de eindstand 20 – 11