&

HCB’92 DC1 - HVM DC2

HCB’92 DC1 laat punten liggen tegen HVM DC2

Zondag 24 november  was er al vroeg een wedstrijd voor de C jeugd. De eerste helft was erg goed. Het was HCB’92 die de eerste 3 doelpunten maakten. Maar daarna was het Dongen die 3x scoorden. HCB’92 kreeg nog een penalty, maar wist die helaas niet te benutten. Er waren veel break outs van beide kanten. Met de rust had HCB’92 een voorsprong van 3 – 5 Na rust ging het eigenlijk steeds weer gelijk op. Maar de laatste 10 min liet HCB’92 het eigenlijk een beetje afweten. Ze waren slechter aan het verdediging en daar maakten Dongen gebruik van. Als ze steeds wat beter waren blijven uitstappen, waren de laatste doelpunten misschien niet gevallen. Jammer dat  HCB’92 de moet had opgegeven, er had  zeker winst in gezeten.
Eindstand 15 – 11

Auteur:Marjan Vriens