&

HCB `92 DC1 - Dongen DC2

HCB’92 DC1 wint ruim van Dongen DC2

Zaterdag 15 februari hadden we een thuiswedstrijd. Dongen scoorden het eerste doelpunt 0-1. Daarna was het Iris W die het eerste doelpunt maakte voor HCB’92. Gitte kreeg een penalty voor HCB’92 helaas schoot ze op de paal. Het was 4 x HCB’92 die wist te scoren door Gitte, Liza, Iris W en Manon V. De tegenstanders scoorden 5-2. Daarna was het Manon V die een doelpunt wist te scoren. De tegenstanders scoorde. Gitte en Iris maakte het 7de en 8ste doelpunt. Tegenstanders maakte nog een goal. Iris w en Gitte maakte er 11-4 van in de rust.

In de rust hadden we gezegd dat we nu niet moesten opgeven en net z’n goede 2de helft spelen als de 1ste . Iris S scoorde na de rust 12-4 het publiek ging uit z’n dak en de coach en spelers juichen net zo hard mee. Iris W maakte een break-out doordat Manon F de bal onderschepte. Daarna was het Gitte die de score bracht op 14-4. De tegenstanders scoorde ook nog een goal. Gitte en Iris W scoorde allebei nog een goal. De tegenstanders scoorde daarna. Iris W maakte er 18-6 van. De tegenstanders maakte 18-7. Manon F maakte de laatste goal 19-7 . De meiden waren kei blij ook de coach en het publiek. Dionne heeft super goed staan keepen, en alle spelers hebben zich voor de volle honderd procent ingezet. HCB’92 heeft deze wedstrijd zeker verdient gewonnen. Door een erg goede verdediging en prima aanvallen.

Auteur: Gitte van Hout