&

Bedo DS2 - HCB’92 DS2

HCB’92 DS2 verliest van Bedo DS2

Op zondag 16 februari moesten de Dames 2 van HCB’92 in Beek en Donk aantreden voor een wedstrijd tegen Bedo. Mandy opende de score door een vrije worp hard in de linkerbovenhoek te schieten. Daarna wisten de dames uit Beek en Donk drie keer vanaf de opbouw te scoren. Door fout verdedigen gaven zij echter een penalty weg, die Mandy verzilverde: 3-2. Bedo bracht de stand naar 5-2 door een bal tussen de benen van Marijke en een lage bal vanaf het midden. Namens de Boxtelse dames wist Ellen vanaf de rechteropbouw te scoren. Bedo scoorde weer vanaf de opbouw en maakte de 6-3. Wederom scoorde Ellen vanaf de rechteropbouw, dit keer met een lage bal. Bedo wist daarna vier keer het net te vinden en zo snel uit te lopen naar 10-4. HCB liet dit niet over zich heen komen en toonde de laatste minuten voor de rust haar vechtlust. Door goed samenspel werd Karin vrijgespeeld op de cirkel, die de 10-5 maakte. Met een vrije worp kon Mandy laag scoren: 10-6. Door goed samenspel en snelle aanvallen wist Mandy twee keer en Ilona een keer het net te vinden waardoor de dames met een stand van 10-9 de rust in gingen.
Na de rust bracht Ellen de stand gelijk door een lange wissel goed af te ronden. Bedo scoorde echter weer een paar keer achter elkaar, wat de stand 14-10 maakte. Door doelpunten van Ilona vanaf de linkeropbouw en Mandy na een lange wissel werd de stand 14-12. Bedo scoorde door een lage bal tussen de benen van de Boxtelse keeper. Topscorer Mandy rondde een vrije worp goed af, waarna Bedo met weer een paar doelpunten achter elkaar de stand op 18-13 bracht. Mandy benutte wederom een penalty en Ellen rondde een snelle aanval goed af: 18-15. Bedo scoorde nogmaals, en met een goed benutte vrije worp bracht Mandy de eindstand op 19-16.

Auteur:Ellen van Brummelen