&

Achilles’95 Ds1 - HCB’92 Ds2

HCB’92 Ds2 verliest van Achilles’95 Ds1

HCB’92 weet de goede reeks wedstrijden niet door te zetten. In Veldhoven werd het 19-4 voor Achilles’95. De dames van HCB’92 liepen zondag 1 december al gauw tegen een achterstand aan. Door enkele snelle doelpunten van de rechteropbouw en rechterhoek van Achilles’95 werd de stand 5-0. Namens HCB wist Janneke vH vanaf de middenopbouw iets terug te doen en de 5-1 te scoren. Met een stand van 9-1 gingen de teams de rust in.

Na de rust werd duidelijk dat de dames van Achilles nog meer op snelheid gingen spelen. Na enkele break-outs werd de stand 13-1. HCB trok aan de noodrem waardoor Achilles een penalty kon benutten. Na een vrije worp en wederom een break-out was de stand 16-1 in het voordeel van de Veldhovense ploeg. Kim verzilverde een penalty en bracht de stand op 16-2. Achilles scoorde tweemaal, waarna Janneke vanaf de linkeropbouw weer wist te scoren: 18-3. Daarna wisten beide ploegen nog eenmaal te scoren, wat de eindstand op een teleurstellende 19-4 bracht.

Auteur: Ellen van Brummelen