&

Internos - HCB `92 ds2

HCB’92 dames 2 sluiten zaalhandbal seizoen af tegen Internos

De wedstrijd begon zaterdag 23 maart voor HCB `92 dames 2 goed; Het duurde lang voordat Internos op voorsprong kwam. Na enige tijd wisten zij toch te scoren en liepen zij vrij snel uit. HCB’92 wist in de eerste helft tweemaal te scoren. Kim maakte de eerste vanuit de cirkel, waar ze zich vrij wist te spelen. De tweede werd gescoord door Laura, die door mooi samenspel een doelpunt kon maken. De stand tijdens de rust was 8-2 in het voordeel van Internos.

In de tweede helft lukten het de dames van HCB’92 niet om de stand meer in het voordeel van HCB’92 te trekken. De dames van Internos liepen meer en meer uit. Gelukkig wist Laura in de tweede helft nog tweemaal te scoren, maar dat maakte voor de stand niet heel veel uit. De uiteindelijke stand waarmee de laatste wedstrijd van het zaalseizoen werd afgesloten was 21 tegen 4 in het voordeel van Internos.