&

HMC – HCB’92

HCB’92 geen wint in uitwedstrijd tegen HMC

Vandaag een wedstrijd op een woensdag 8 mei, aangezien de wedstrijd verzet moest worden. Om kwart voor acht startte de wedstrijd op een buitenveld in Raamsdonksveer. Buiten spelen is vaak wennen voor HCB’92, aangezien zij zelf geen buitenveld hebben.

Echter startte de wedstrijd erg goed, in het voordeel van HCB. Marijke Smulders wist twee doelpunten van de tegenpartij te voorkomen, door twee mooie reddingen. Mandy van Abeelen wist de wedstrijd nog meer in het voordeel van HCB te trekken, door tweemaal te scoren. Openingsstand 0 – 2 in het voordeel van HCB.  Na een doelpunt van HMC, wist ook Laura der Kinderen te scoren vanuit de midden opbouw. Stand 1 – 3 in het voordeel van HCB. De tegenpartij liet niet over zich heen lopen en kwam snel weer terug in de wedstrijd. Zo wisten ze terug te komen en was de stand in het voordeel van HMC. Toch wist Laura der Kinderen nogmaals, door middel van een penalty te scoren. In de rust was de stand 9 – 4 in het voordeel van HMC.

Na de rust was het weer niet in het voordeel van HCB. Het begon erg hard te regenen, waardoor het spelen erg moeilijk werd. Veel balverlies, geen controle over de bal en een gladde ondergrond, maakte het er niet makkelijker erop.  Ook de tegenpartij had moeite met de bal te plaatsen waardoor de stand beperkt bleef.  Gelukkig wist Kim Terborg nog een keer te scoren middels een penalty.  De eindstand kwam uiteindelijk op 13 – 5 in het voordeel van HMC.

Auteur:Mandy van Abeelen