&

HCB ’92 – HVM dames 2

Mooie overwinning voor HCB `92 handbal dames 2 uit Boxtel.

Zondag 27 januari begon de eerste helft met  een 2-0  achterstand maar Mandy van Abeelen wist snel het doel te vinden voor Hcb ’92. Het stond 2-2 door een mooie instart van Mary Swinkels vanuit de rechter hoek. Het ging heel erg gelijk op doordat de nr. 3 van HVM Marijke Smulders wist te passeren. Maar vanuit een vrije worp wist Laura der Kinderen een schot te lossen en zo te scoren. De 4-4 werd gemaakt door Karin Schoenmakers na een goed samenspel.

Door een mooie wissel de ’oktober’ in te zetten wist Mandy van Abeelen te scoren en daarna kreeg Hcb ’92 een penalty en die wist Mandy ook te benutten. Nog voor de rust maakte HVM nog drie doelpunten en zo stond het 6-7 voor Hcb ’92. Na de rust wist Ellen van Brummelen hoog de keeper te passeren. Daarna kwam HVM terug door de nr. 3 van hun. Vanuit de linker opbouw met een mooi laag schot wist Mandy te scoren. Dat was de mooie gelijk maker van 8-8. HVM wist nogmaals te scoren. Ellen van Brummelen vond links boven de keeper het doel, en mandy scoorde ook vanuit de opbouw en zo stond het 10-9. Het was erg spannend tot het laatst. Ze wisten Marijke tussen de benen te passeren.  Hcb ’92 had een mooie snelle aanval en daaruit wist Mandy het doel te raken. De laatste 3 goals kwamen van Mandy, Ellen en Laura en zo wist Hcb ’92 met een mooie stand van 14-11 te winnen van HVM.

Auteur: Laura der kinderen