&

HCB'92 DS 2-Elshout DS2

HCB'92 dames 2 verliest van Elshout dames 2

De dames van HCB'92 liepen in Liempde al snel tegen een achterstand aan. De middenopbouwster van Elshout scoorde tweemaal, waarna Laura vanuit een vrije worp de 1-2 scoorde. Mandy bracht met een geluksballetje de stand op 2-2. Na een goal van Elshout wisten Kim en Ellen allebei uit een vrije worp te scoren. Elshout scoorde via een laag balletje. Ook Mandy scoorde vanuit een vrije worp en de dames gingen met 5-5 de rust in.

Na de rust wist de Elshoutse middenopbouwster weer tweemaal achter elkaar het net te vinden. Karin bracht de stand met een bal door het midden op 6-7. Na onnodig balverlies na een inworp scoorde Elshout weer, maar Helen maakte vanaf de cirkel de 7-8. Daarna kon Elshout - ondanks twee gemiste penalty's - snel uitlopen naar 7-11. Kim wist daarna twee keer achter elkaar het net te vinden, maar de Elshoutse dames konden weer uitlopen naar 9-15. Mandy bepaalde met een doelpunt door de benen van de keepster de eindstand op 10-15.

Auteur: Ellen v Brummelen