&

HCB C-jeugd sluit het seizoen winnend af

Zaterdag 16 Maart was voor meisjes C-jeugd , de laatste zaalseizoen wedstrijd. We moesten naar Moergestel. Bij de thuiswedstrijd was het 10-10 gelijk geworden, dus winnen was nu mogelijk. We hadden besloten om met de grootste keepers op goal te gaan. Toen we aan kamen was er geen tegenstander, die hadden de verkeerde tijd doorgekregen. Dus toch maar 3 kwartier wachten. Toen ze er eenmaal waren, was er weer 1 heel groot meisje van een hoger team die mee deed.

Maar wij hadden sterke verdedigers ertegenover gezet, en ze werd helemaal uit de wedstrijd gehaald. Ze heeft maar 1x kunnen scoren. Bij ons opende Wies de score, omdat ze heel goed doorging, zoals we de laatste weken geoefend hadden. Lieke, Kim v Gestel en Fenne scoorde ook nog. Ruststand 2-4. De meiden begonnen al te juichen, maar we moesten nog een helft. De verdediging stond nu ook de tweede helft heel erg goed. Iedereen hielp elkaar. Toen kwam Lisa met een hele mooie beweging voorbij haar tegenstander en scoorde. Ook Lieke wist het doel nog 1 x te raken zodat de eindstand 2-6 werd. Eindelijk gewonnen. Goed gewerkt meiden.

Auteur: Anita Van Rooij