&

HCB '92 B jeugd - Blauw Wit

Blauw wit maatje te groot voor HCB’92 B jeugd

Op 6 oktober ’12 kwam HCB '92 B jeugd uit tegen blauw wit in sporthal de Braken. Blauw wit wist al snel in de wedstrijd te scoren laag in de hoek 0-1. De tweede goal die ze scoorde was hoog in de hoek 0-2. Het overspelen ging niet zo heel soepel soms wat balverlies waardoor blauw wit de kansen benutten. De ruststand was 0-5. De tweede helft kregen we de bal uit, maar door het balverlies scoorden blauw wit door een breakout 0-6. Veel kinderen van ons hadden een kans, maar helaas die zaten niet. Iris v W heeft de eerste helft goed staan keepen, de tweede helft heeft Manon F ook goed staan keepen. De eindstand was 0-10.

Auteur: Iris van Wanrooij