&

HCB 92 MC1 - G.H.V MC1

HCB 92 MC1 gelijkwaardig eerste helft tegen G.H.V MC1

Zaterdag 2 Februari ging de reis naar Goirle. G.H.V. was onze tegenstander. De eerste wedstrijd werd verloren met 14-4. We begonnen met Veerle in de goal, en die stond echt als een kei te keepen. De rest verdedigde ook erg goed. Het ging aardig gelijk op de gehele eerste helft . De rust stand was dan ook 3-3. Echt keurig gespeeld. Tweede helft ging Lieke in de goal.

En de tegenstander had het gaatje boven in goed gevonden. Ze liepen de eerste 10 minuten aardig uit. Het gaatje was geslagen. Toen gingen wij pas weer goals maken. En liepen toen eigenlijk een beetje achter de feiten aan. Eind stand 14-5. Toch allemaal heel goed gewerkt en toch weer een beetje beter dan de vorige wedstrijd. Fenne 4 goals en Kim v Gestel 1.

Auteur: Anita van Rooij