&

HCB `92 DS1 - EHV DS3

Uitwedstrijd HCB `92 dames 1 tegen EHV verliep stroef

De eerste 10 min verliep duidelijk in het voordeel van de thuisspelende club. H.C.B ’92 liet vele kansen liggen en keek al snel tegen een achterstand aan. De eerste aanval na 10 min spelen dat ook echt resultaat opleverden werd verzilverd door Annemarie Sens. 3-1. EHV liet zich niet zomaar uit het veld slaan en wist met goede afstand schoten de voorsprong te vergroten.

H.C.B ‘92 wist door goede combinaties op gelijke hoogte te komen met EHV.4-4. Vanaf deze stand ging het spel gelijk op, maar H.C.B ‘92 keek met de rust nog steeds tegen een achterstand aan.5-6. De verdediging blokt een prachtig afstond schot van EHV maar hij passeert zeer ongelukkig keeper Mary Swinkels die een geweldige partij staat te keepen, en enkele penalty’s tegenhoud 9-7. H.C.B ‘92 blijft er echter in geloven en door wederom het spel naar zich toe te trekken door goede wissels in te zetten loopt HCB uit naar 9-12. EHV zet HCB nog flink onderdruk met nog enkele minuten op de klok staat de stand 11-12 De laatste minuten van de wedstrijd verliep zenuwslopend en HCB wist met de winst terug te keren naar Boxtel.

Auteur: Karin v.d Velden