&

Lido DC1-HCB `95 DC1

C-jeugd HCB'92 verliest van Lido DC1.

Zaterdag 8 december was Lido DC1 de tegenstander van HCB 95 DC1 .Eerste helft verdedigde Veerle de goal. Er was bij Lido weer 1 meisje wat duidelijk ouder was als onze meiden.Ze liep in het begin van de eerste helft ook dwars door de verdediging heen.Met een gelukje scoorde wij ook een goal.
Ruststand 6-1.

Tweede helft ging Fenne voor H.C.B.´92 in de goal en bij de tegenstander kregen we ook een iets kleinere keeper. Veerle vond het gaatje en we hadden het grote meisje onder controle.
Door goed verdedigingswerk van Aouk vd Aa en Lisa kwam ze er niet meer zo gemakkelijk door.
Wij heel veel pech met op de lat gooien. Maar we kwamen terug tot 7-5. Toen ging het meisje in de andere hoek spelen, waardoor ze  kon scoren voordat onze verdediging weer goed stond.
Eindstand 11-5. Voor H.C.B.´92 maakte Lieke, Veerle en Lisa de doelpunten.

Auteur: Anita Van Rooij