&

B- jeugd HCB`92 - PSV

B-jeugd HCB'92 speelde ondanks verlies een goede wedstrijd tegen PSV

Zaterdag 3 november moest de B-jeugd thuis tegen PSV Handbal.De wedstrijd begon, en het was van beide kanten even zoeken. Er werd bij beide teams rusten opgebouwd.Het was PSV die de eerste 2 doelpunten maakten.Voor HCB'92 werd het eerste doelpunt gescoord door Gitte. Met een mooie goal die erg onverwachts kwam voor de keeper van PSV. HCB'92 zat erg goed in de wedstrijd. Er werd in de aanval veel bewogen, en er waren ook een paar mooie acties. Helaas zonder te scoren.

PSV wist wel te scoren, en was het met rust 1-6. Na rust duurde het erg lang voor dat er een goal viel.
Het bleef 10 min lang rustig. Er werd niet gescoord mede door de goede verdediging van HCB'92. En het goede keepen van Iris v W. Maar het was Liza die door een goed samen spel en een mooie beweging het eerste doelpunt naar rust scoorden. Door een slordigheid foutje van HCB'92 kon ook PSV nog een doelpunt maken.In de aanval van HCB'92 wist de keeper van PSV de bal uit de goal te houden, en wilde iedereen al weer terug naar de andere helft van het veld. Maar Manon F wist de bal vlug en goed te onderscheppen. En door een mooie omdraai wist ze toch nog te scoren. Ook PSV scoorden nog 3x. Maar ondanks alles mag HCB'92  trost zijn op de gespeelde wedstrijd. Er zat veel meer beweging in, en zeker ook een beter inzicht.

Auteur: Marjan Vriens