Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tommy Legius wint 13e open Boxtel dartkampioenschap
 

 

Tommy Legius oppermachtig tijdens open 13e Boxtel dartkampioenschap


Zondag 27 januari was Tommy oppermachtig tijdens de 13e Boxtelse dartkampioenschap bij  Dartclub L’Union in Boxtel
Tommy Legius schreef voor de tweede maal de titel beste darter van Boxtel op zijn naam. Hij schakelde voortijdig de Belgische winnaar van vorig jaar Kim Huybregts uit. In de finale trof Tommy de sterk spelende darter Ferry Beijleveld uit Rucphen die hij uiteindelijk versloeg.

De editie van het open Boxtels dartkampioenschap dat zondag in het clubgebouw van L’Union in Boxtel werd gespeeld kende dit jaar meerdere deelnemers dan voorgaande jaren, zowel bij de jeugd als bij de volwassenen.

In de ochtend speelde de jeugd in verschillende klassen om het kampioenschap. In spannende wedstrijden werd flink gedart. Uiteindelijk werd Kayama Frauenfeller eerste bij de jeugd van acht tot en met twaalf jaar, gevolgd door Senna van Zoggel en Levy Frauenfeller. De leeftijd van twaalf en dertien jarigen was Max Ligvoets eerste, tweede  Stijn van de Sande en als derde Bas Neefs. Bij de jeugd van viertien tot en met zestien jaar ging de winst naar Marijn Struijk, gevolgd door Aron van Hamond en Michel Vogels complementeerde het podium.
Bij de koppels ging de winst net als vorig jaar naar Tim en Ronnie Huibrechts, gevolgd door Sven Wens en Wouter Faes.

 27-01-2013
 
 
Tommy Legius
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Ook bij Mooiboxtel kunt u foto`s terug te vinden van Boxtel open dart toernooi

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)