Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Boxtels Bridgekampioenschap
 

 

14 december: Lustrum Boxtels Bridgekampioenschap

Leden van alle Boxtelse bridgeclubs én alle thuisbridgers van harte welkom

Binnenkort wordt voor het vijfde jaar in successie het Boxtels Bridgekampioenschap gespeeld. De organisatie is in handen van de bij de Nederlandse Bridge Bond aangesloten verenigingen B.C. Boxtel, B.C. Revanche en B.C. Liempde.

Een paar kwalificeert zich voor deelname aan dit kampioenschap indien één persoon van het bridgepaar:

  • òf inwoner van Boxtel, Liempde of Esch is;
  • òf lid is van een van de vele bridgeclubs in Boxtel, Liempde of Esch. 

 
De wedstrijdleiding is in handen van Bert Hendriks van district Maasland & Meierij. Er worden 28 spellen topintegraal gespeeld. Voor de eerste drie plaatsen is er een aandenken en aan de kampioenen wordt de wisselbokaal uitgereikt. Ook voor enkele andere deelnemers zal er een prijs zijn.

Wanneer: zaterdag 14 december 2019
Waar: De Serenade, Oude Dijk 117 te Liempde. Er is parkeergelegenheid tegenover De Serenade. De zaal is open vanaf 12.45 uur. De drive start om 13.30 uur, in de loop van de middag is er een korte pauze.
Let op: De Serenade heeft dit jaar een grondige opknapbeurt gehad met o.a. vloerverwarming, waardoor lage temperaturen in de zaal verleden tijd zijn. Inschrijfgeld: € 20,- per paar. Dit is inclusief koffie met iets lekkers en ’s middags warme hapjes. Ook ontvangt iedereen bij binnenkomst een leuke blijvende herinnering aan deze drive.
Betaling: Op IBAN NL 05 RABO 0128729538 t.n.v. Bridgeclub Liempde, onder vermelding van de namen van beide spelers.
Aanmelden: Aanmelden kan per e-mail:gestelcorrie@hotmail.com of telefonisch: 06-10460713. Vermeld van beide spelers: (a) naam, (b) telefoonnummer, (c) e-mail adres en (d) speelsterkte (A/B/C). Leden van de NBB ook graag het bondsnummer doorgeven voor eventuele meesterpunten.

Aanmelden kan tot en met zondag 1 december 2019. Inschrijving is pas definitief als uw betaling is ontvangen. Bij over-inschrijving geldt de volgorde van betaling. Bij afmelden na 1 december zal geen restitutie van het inschrijfgeld plaatsvinden, bijzondere situaties daargelaten, dit ter beoordeling van de organisatie.
Deelnemers gaan door inschrijving akkoord met eventuele publicatie van namen en foto’s in uitslagenlijsten en persberichten.



27-09-2019
 
 
14 december: Lustrum Boxtels Bridgekampioenschap
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)