Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Pentatlontoernooi 2014
 

 

Boxtelse pentatlontoernooi 2014

Voor alweer de negende keer wordt er in Caf√©-Partycentrum “De Adelaar” het Boxtelse Pentatlontoernooi georganiseerd. Na een jaar van afwezigheid heeft een groep enthousiaste biljartliefhebbers de (biljart)handschoen weer opgepakt onder de naam BPC (“Brukels Pentathlon Clubke”).

Grootste verandering ten op zichten van andere jaren is dat de netto opbrengsten en de loterij worden gedoneerd aan de stichting “Vrienden van Hospice Boxtel”. Deze stichting zorgt er onder andere voor, middels donaties, dat het Hospice¬† een huiselijke, warme inrichting krijgt waar iedereen zich thuis zal voelen. De donaties worden ook gebruikt voor de aanschaf van hulpmiddelen voor de bewoners, zoals b.v. een passieve bedlift . De inrichting van de tuin is ook tot stand kunnen komen door diverse donaties. Meer info: www.hospiceboxtel.nl

Het toernooi wordt dit jaar gespeeld over twee weekenden;
Aanstaande weekend: 5 t/m 7 september en 12 t/m 14 september (finale weekend).

Aanvangstijden wedstrijden
05-09: 18:00 uur
06-09: 12:00 uur
07-09: 12:00 uur

12-09: 18:00 uur
13:09: 12:00 uur
14:09: 12:00 uur

Voor deze editie hebben er 56 deelnemers zich ingeschreven. Meer inschrijvingen kon de organisatie helaas plantechnisch niet kwijt.
De deelnemers zijn verdeeld over vier klassen, zodat iedereen zijn/haar wedstrijden speelt tegen een gelijkwaardige tegenstander. Na de poulewedstrijden volgt een knock-out systeem startende met de kwartfinales.

De eindfinale van elke klasse wordt op zondag 14 september gespeeld.


Auteur Bart Wellerd
Meer Biljart nieuws >>>>


14-09-2014
 
 
Boxtelse pentatlontoernooi 2014
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)