Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Vido VSE 1 - JRC Boxtel VSE 1
 

 

11 driepunters zijn dames 1 van jrc Boxtel VSE 1 te machtig

Nadat we 3 weken geleden lekker in ons ritme waren gekomen, hadden we helaas een lange periode zonder wedstrijden. Zondag 27 oktober mochten we weer aan de bak, in Veldhoven om 10.15 uur, zelfs met de verschuiving van de klok was dat erg vroeg.

We begonnen de wedstrijd zonder Maureen en zonder Nicki. Tijdens de warming up viel al op dat het gezicht van Kim witter was dan haar inloopshirt, dus die deed ook niet volledig mee. In de 3e periode viel Marleen ook nog uit met een stevige enkelblessure dus de spoeling was voor ons dunner dan we gewend waren. De 3 weken pauze hadden ons spel niet beïnvloed. Het ritme van de aanvallen was prima en we speelden mooie aanvallen uit en kregen veel open schoten. De afwerking was het enige waar het eigenlijk aan ontbrak. In de verdediging stonden we ook erg goed en werd en prima gecommuniceerd.

We speelden beter dan onze tegenstander VIDO, maar daar liep een ander probleem rond. Een speelster die 40 minuten lang (werd niet gewisseld) in het veld stond en steeds als we weer terugkwamen er gauw een paar 3-punters in schoot. Tot 3x toe kwamen we terug van 10 punten achter en steeds schoot ze er 2 of 3 onwaarschijnlijke ballen in. Ze zou ook eindigen met 33 punten, allemaal 3-punters. Ondanks de nederlaag hadden we een hele goede wedstrijd gespeeld en met iets meer scherpte in de afwerking kunnen we de volgende keer dit team zeker aan. Mooi om te vermelden, Lorraine scoorde voor het eerst in haar carrière in de dubbele cijfers!

Topscores : Lorraine 10 punten, Stephanie 10 punten, Matske 10 punten Vrije worpen 9 uit 18.

Zondag 3 november spelen we voor het eerst een thuiswedstrijd in de middag! Om 12.30 staat de kampioen van vorig seizoen tegenover ons in de Braken in Boxtel.

Meer basketbal nieuws >>>>


27-10-2019
 
 
Vido VSE 1 - JRC Boxtel VSE 1
archief foto
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)