Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

JRC Boxtel VSE 1 - VIDO VSE 1
 

 

JRC Boxtel VSE 1 sluit 2019 af met 3 overwinningen op rij

Op vrijdag de 13 december speelden JRC Boxtel VSE 1 de laatste wedstrijd van 2019. Door dames 2 van JRC werd deze wedstrijd omgedoopt tot kerst wedstrijd. Er waren dan ook kerstkransjes aan de tafel en er was een speciale kersttribune opgebouwd in de zaal.

Met Marleen nog steeds geblesseerd en met Winny die hoogstwaarschijnlijk niet aanwezig zou kunnen zijn begonnen we aan onze warming up voor de wedstrijd tegen VIDO uit Veldhoven. De vorige wedstrijd bleek dat dit een one woman team was, een speelster scoorde tegen ons 11 3-punters. Vreemd genoeg kwam ze pas enkele minuten voor aanvang binnen uit de kantine en hoefde niet mee te doen aan de warming up, maar speelde wel gewoon weer 40 minuten. Ook vandaag was ze weer moeilijk te stoppen, ze zou eindigen met nu 10 3-punters.

De start van JRC waren de best 5 minuten door JRC gespeeld in de laatste 3 jaar. Via flitsende aanvallen en een perfecte verdediging stond het na 5 minuten 20-0 !  Mochten we dit 40 minuten volgehouden hebben, zouden we 160 punten gemaakt hebben. Helaas stokte daarna de machine en ging de schutter van VIDO aan de slag. In de kwarten 2 en 3 scoorden we maar 14 punten in totaal en stonden we ineens weer 7 punten achter.

Gelukkig kwam toen Winny als kerstengel binnen. Ze kwam in de 4e periode binnen en veranderde het ritme van het team. We pakten weer steals en de aanval ging weer lopen. Met nog anderhalve minuut te spelen stond het weer gelijk, 50-50. Via scores van Nicki en Winny en een sterke team defense werd het uiteindelijk 57-52. Na ongeveer de helft van de competitie staan we op de 4e plaats en wordt het spel steeds weer beter. We hebben nu enkele weken rust, op 18 januari gaan we naar de ijsbaan in Bakel voor de wedstrijd tegen een van de koplopers, Yellow Sox.

Topscores : Marielle 13 punten, Nicki 11 punten, vrije worpen 7 uit 18.

Namens ons hele team, alvast fijne feestdagen gewenst!

Auteur JRC Boxtel VSE1
Meer basketbal nieuws >>>>


13-12-2019
 
 
JRC Boxtel VSE 1 - VIDO VSE 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)