Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

JRC Boxtel X12-2 - OBC X12-3
 

 

Ruime overwinning voor JRC U12-2

Zondag 17 november kreeg U12-2 het team OBCX12-3 uit Oss op bezoek. De uitwedstrijd in Oss hadden we ruimschoots gewonnen, dus de verwachtingen waren hoog. Na een goede warming-up stonden we klaar om aan de wedstrijd te beginnen.

Fanatiek als altijd gaan we de eerste periode in. Helaas verloopt het spel moeizaam waardoor we niet tot scoren komen. We laten de tegenstander te makkelijk de bal onderscheppen. Deze periode sluiten we dan ook af met 2-2. Door de coach worden de kinderen even toegesproken, want zowel aanvallend als verdedigend kan er wel een tandje bij. Dat laten ze ook zien! De bal valt wat vaker door het netje en de tegenstander heeft moeite met scoren. Met de rust is de stand 19-4 in het voordeel van JRC.

Na de rust beginnen we sterk. We spelen goed over naar elkaar waardoor de ballen onder de ring goed afgemaakt kunnen worden. Verdedigend staan we ook ons mannetje. Hierdoor hebben we veel steals en dat was te zien op het scorebord! Eindstand 51-6. De twee punten blijven in Boxtel!


Auteur Marieke
Meer basketbal nieuws >>>>


17-11-2019
 
 
JRC Boxtel X12-2 - OBC X12-3
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)