Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

JRC Boxtel MSE1 - BC Vlissingen MSE1
 

 

Basketballers JRC verliezen van het Zeeuwse BC Vlissingen

De Boxtelse basketballers van JRC mochten het seizoen 2019/2020 aftrappen tegen de degradant uit de 1e divisie. JRC is verre van compleet, aanvoerder Coen van der Meijden was niet aanwezig en sterkhouder Robbin Snoeren was geblesseerd.

Wel konden coaches Steven Besuijen en Felix Clercx een beroep doen op Robin Hulskes, maar die had slechts 1 training achter zijn kiezen. Wouter Doppenberg sloot aan vanuit het 2e team en dit maakte dat er 8 spelers beschikbaar waren.
De bezoekers waren jaren lang een vaste waarden in de 1e divisie en hebben zich dit seizoen versterkt, om zo snel mogelijk terug te keren naar het 2e amateurniveau in Nederland.
Dat de bezoekers komen om te winnen was al heel snel duidelijk. Met een driepunter en 2 spectaculaire dunks van Zeeuwse kant was het 0-7 en keek JRC direct tegen een achterstand aan. Aan de hand van Freek Clercx en Jasper Verhoeven komt JRC iets terug in de wedstrijd en begint de Boxtelse motor te draaien, maar niemand kan voorkomen dat de Zeeuwen met een ruime voorsprong de rust in gaan. 26-54.

De tweede helft gaat het meer gelijk op en laten Jaap van Loon en Jasper Verhoeven flink van zich horen. Hoewel het spel van JRC beter is komen ze te kort tegen de grotere en conditioneel betere Zeeuwen. Eindstand 69-105

Scores: Jaap van Loon 30 punten, Jasper Verhoeven 17.
“De uitslag die op het bord staat is een terechte weergave van het huidige krachtsverschil. BC Vlissingen is de titelkandidaat voor dit seizoen en dat wij bijna 70 punten scoren is helemaal niet slecht. Wel is er nog voldoende werk aan de winkel.” Aldus coach Besuijen. Komend weekend speelt JRC in Maastricht tegen Maastricht Knights.

JRC Dames 1 speelde afgelopen zaterdag in Rosmalen tegen The Black Eagles. Hier werd ruim gewonnen met 64-47. Topscorers Mariƫlle van Rosmalen met 16 punten en Matske Clercx met 10.

Auteur Steven Besuijen
Meer basketbal nieuws >>>>


15-09-2019
 
 
JRC Boxtel MSE1 - BC Vlissingen MSE1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)