Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Jeugdteam BC’80 Blusco verliest nipt, team 1 en 3 op titelkoers
 

 

Jeugdteam BC’80 Blusco verliest nipt, team 1 en 3 op titelkoers

Dinsdag 10 mei werd de badmintoncompetitie weer hervat, na een korte pauze in de meivakantie. Drie teams van de Boxtelse vereniging BC’80 Blusco kwamen in actie.

Spannende wedstrijd jeugdteam
Het jeugdteam van BC’80 Blusco uit Boxtel speelde een thuiswedstrijd tegen BC Slamis ‘67 uit Uden. Door een paar afzeggingen werd het team, dat normaal alleen uit jongens bestaat, deze avond versterkt met twee meiden: Yinthe Steenbakkers en Evelien van Weert. Van de enkelpartijen eindigden er drie onbeslist: Yinthe, Evelien en Olivier Hoppenbrouwers wisten allemaal één set te winnen en verloren de andere set nipt. Siem van de Langenberg won allebei zijn sets. Na de enkelpartijen kwam bij de dubbelwedstrijden ook Thijm van de Ven in actie. Bij de mix- dames- en herendubbels waren beide teams ook weer goed aan elkaar gewaagd. In twee sets kwam het zelfs tot een verlenging, met wisselend succes. De wedstrijd eindigde in 7-9 voor het team uit Uden.

Onderling duel team 3 en 4
Van de seniorenteams kwamen team 3 en 4 in actie in een onderling duel. Het vierde team is een aantal keer gepromoveerd na een succesvolle reeks, en speelt nu in dezelfde klasse als het derde team. Het krachtsverschil tussen de beide teams is al het hele seizoen groot. Team 3 staat fier aan kop, team 4 stevent af op degradatie. Ook gisteren kon het vierde team geen potten breken. De wedstrijd eindigde in 5-11 voor team 3.

In de race voor kampioenschap
Team 3, bestaande uit Frans Hooijman, Adrie van Leuken, Willem Wouters, Margot Blummel, Trudy van Geffen en Astrid van Roosmalen, staat na zes gespeelde wedstrijden ongeslagen aan kop. Met nog drie wedstrijden te gaan liggen het kampioenschap en promotie binnen handbereik. Ook het eerste team van BC’80 Blusco staat aan kop en is nog volop in de race voor promotie naar de hoogste klasse. In de maand mei worden de laatste wedstrijden gespeeld en kan de Boxtelse badmintonclub misschien twee kampioenschappen vieren na twee jaar coronastilte.

Auteur : Marian van Weert
Meer B.C.`80 badminton nieuws >>>>


10-05-2022
 
 
Jeugdteam BC’80 Blusco verliest nipt, team 1 en 3 op titelkoers
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)