Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Team 4 van BC’80 Blusco wint voor de 3e keer op rij!
 

 

Team 4 van BC’80 Blusco wint voor de 3e keer op rij!

Maandag 11 oktober speelde team 4 van BC’80 Blusco uit tegen Oisterwijk. Het team van Oisterwijk liet zich niet zomaar van het veld slaan en BC’80 Blusco 4 moest moeite doen om punten te scoren. Uiteindelijk gingen ze met een winst van 7-9 naar huis. Team 4 is tot nu toe ongeslagen in hun klasse.
Dinsdag 12 oktober speelde Team 2 thuis tegen Heesch en wonnen in eigen huis met 12-4.
Woensdag 13 oktober speelde het jeugdteam uit tegen Vught. Het team speelde voor het eerst in het clubshirt. Misschien heeft dit hen geluk gebracht want het team won net met 7-9. Ook speelde team 1 uit tegen Vught. Voor hen was het makkelijker om punten te scoren en gingen met de winst van 4-12 naar huis.
Team 3 was vrij deze week. Na de herfstvakantie wordt de competitie weer hervat. We hebben er zin in!

Heb jij ook zin om te badmintonnen? Kom gerust een keer binnen lopen bij Sporthal de Dommel aan de Van de Voortweg 11. De jeugd traint op dinsdagavond van 19.00-20.00 uur en de senioren van 20.00-22.30 uur. Hopelijk tot snel!


Auteur : Ankie van Oirschot
Meer B.C.`80 badminton nieuws >>>>


11-10-2021
 
 
Team 4 van BC’80 Blusco wint voor de 3e keer op rij!
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)