Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

start Jeugdteam Badmintonclub BC’80 Blusco uit Boxtel
 

 

Een fenomenale start voor het Jeugdteam van Badmintonclub BC’80 Blusco uit Boxtel.

Sinds oktober 2018 is de badmintonclub gestart met een jeugdafdeling. De jeugdafdeling is de afgelopen jaren enorm gegroeid door de inzet van enthousiaste trainers en begeleiders. Dit seizoen wilde de club voor eerst gaan deelnemen aan de competitie. BC’80 Blusco speelt competitie bij de Bossche Badminton Federatie.

Team 1 Jeugd bestaat uit 5 enthousiaste jeugdspelers genaamd; Jasper Verheule, Thijm v/d Ven, Olivier Hoppenbrouwers, Siem v/d Langenberg en Adam Brojek.
Zaterdag 25 september speelde zij hun eerste wedstrijd tegen BV De Klapper in Schaijk. Voor aanvang van de wedstrijd waren de spelers lichtelijk gespannen, maar ze hadden er ook enorm veel zin in. De spelers wisten niet wat hen te wachten stond en gingen er vol in. Dit resulteerde in het winnen van alle enkels, waardoor ze al vroeg in de wedstrijd een flinke voorsprong hadden gekregen. Ook bij de dubbels werd de ene na de andere set gewonnen. Thijm en Adam speelde een hele spannende dubbelwedstrijd. De tegenstanders waren erg gewaagd aan hen, waardoor de punten steeds gelijk op liepen. Helaas verloren de jongens beide sets net met 21-18 en 21-19. Ondanks deze verloren dubbel, heeft het team weten te winnen met een fantastische score van 14-2. Wat een geweldig begin van het competitieseizoen! De club is enorm trots op hun jeugdspelers!

Lijkt badminton jou ook leuk? De jeugd (8-18 jaar) traint elke dinsdagavond van 19.00-20.00 uur in Sporthal de Dommel bij het Baanderherencollege in Boxtel.Auteur : Ankie van Oirschot
Meer B.C.`80 badminton nieuws >>>>


25-09-2021
 
 
start Jeugdteam Badmintonclub BC’80 Blusco uit Boxtel
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)