Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

BC 80 training bij MHC MEP
 

 

Jeugd BC’80 is te gast bij MEP voor buitentraining badminton

Na een lange tijd niet te kunnen sporten, zijn de jeugdleden van BC’80 Blusco Boxtel eind maart weer gestart met trainen. Helaas kan er, door de huidige corona-maatregelen, nog niet gebadmintond worden in de sporthal. Daarom had de club contact gelegd met meerdere verenigingen in de regio om te kijken of er ergens plek was voor de badmintonclub. Bij Hockeyclub MEP was er voldoende plek vrij op het mini veld. Eind maart is de badmintonclub gestart met het geven van buitentrainingen. Volgens de trainers en jeugdleden bevalt dit erg goed. Zij geven aan dat de trainingen wel anders vormgegeven worden dan in de sporthal. Dit komt door het wisselende weer. Een badmintonshuttle waait vaak weg, waardoor overslaan lastiger wordt. De trainers hebben creatieve oefeningen bedacht om toch bezig te kunnen zijn met badminton.

Heb jij ook zin om een keer mee te doen? Kom dan op dinsdagavond om 19.00 uur naar de hockeyvelden van MEP. Vanwege de meivakantie is de eerst volgende training dinsdag 11 mei. Wie weet zien we je dan!

Als de corona-maatregelen het weer toelaten, dan spelen wij elke dinsdagavond in Sporthal De Dommel. Voor de jeugdleden onder de 18 jaar: 19.00 - 20.00 uur en voor senioren (18+) van 20.15 - 22.30 uur.
Mocht je meer informatie willen, kijk dan even op onze website, www.bc80-boxtel.nl, of op onze sociale media! Facebook en Instagram: bc80boxtel

Auteur : Ankie van Oirschot
Meer B.C.`80 badminton nieuws >>>>


20-04-2021
 
 
BC 80 training bij MHC MEP
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)