Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Badmintonvereniging BC’80 Blusco Boxtel
 

 

Badmintonvereniging BC’80 Blusco Boxtel deelt airshuttles uit aan jeugdleden!

Het coronavirus zorgt ervoor dat 2020 niet het feestjaar wordt zoals BC’80 Blusco Boxtel het had gepland. Daarom bedachten ze een alternatief voor de jeugdleden.

BC’80 Blusco Boxtel is opgericht in 1980 door een aantal fanatieke badmintonners. Op 7 januari 2020 bestond de club precies 40 jaar. 2020 moest een feestjaar worden met verschillende evenementen voor zowel de jeugd als senioren. Met een heus Blacklight Toernooi werd het feestjaar ingeluid.

Toen het coronavirus in ons land kwam, werd alles anders. Sinds half maart moesten alle sportclubs hun deuren sluiten, zo ook BC’80 Blusco Boxtel. Via social media werden er af en toe een paar oefeningen gedeeld zodat de leden thuis actief konden blijven. Ook werden er door leden onderling netten gekocht en partijtjes gespeeld op gepaste afstand. Door 1 tegen 1 te spelen kan de 1,5 meter afstand in acht worden gehouden.

Op 11 mei kwam er groen licht om met kinderen onder de 12 jaar buiten te sporten. Voor een sport als badminton is dit erg lastig. De shuttles waaien weg door de wind. Begin juni kwam er een speciale buitenshuttle op de markt. Het idee ontstond om alle jeugdleden een koker airshuttles cadeau te doen, zodat ze thuis kunnen oefenen. De shuttles zijn op dinsdag 9 en woensdag 10 juni persoonlijk door twee leden van de club (een trainer en jeugdcommissielid) rondgebracht.

Elke dinsdag om 19.00 uur wordt er een oefening gedeeld op de Facebook en Instagram van BC’80 Blusco Boxtel. De jeugdleden kunnen de oefeningen thuis uitvoeren. Daarnaast kunnen ze een prijs winnen als ze de gekste, leukste of grappigste oefening bedenken. De jeugdleden waren erg blij met shuttles.

Wil je mee doen met de online oefeningen, check dan even de Facebook of Instagram van BC’80 Blusco Boxtel.

Auteur : Marian van Weert
Meer B.C.`80 badminton nieuws >>>>


10-06-2020
 
 
Foto: trainster Ankie van Oirschot brengt de shuttles langs bij jeugdlid Evelien van Weert
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)