Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Jeugd BC’80 in de prijzen in Rosmalen
 

 

Jeugd BC’80 in de prijzen in Rosmalen

Zondag 17 november organiseerde badmintonvereniging Sparrenburg uit Rosmalen een jeugdtoernooi. Boxtel werd vertegenwoordigd door vijf leden van BC’80. Het was de eerste keer dat ze meededen aan een regionaal toernooi. Een mooie kans om eens te kijken hoeveel de Boxtelse jeugd het afgelopen jaar heeft geleerd.

Sela van der Voort (13) en Amber van der Steen (13) kwamen uit in de damesdubbel U15 (onder vijftien jaar). De tegenstanders bleken erg goed te zijn, vooral in smashen. De dames hadden pech. Ze waren in een poule ingedeeld met de latere nummers 1 en 2 van het toernooi. In de gemengddubbel U12 deden Sjoerd Hoppenbrouwers (11) en Evelien van Weert (9) mee. De eerste wedstrijd was meteen een hele spannende. Ze verloren helaas net, met 20-22 in de verlenging. In de andere twee wedstrijden waren de tegenstanders ook net iets te sterk. Evelien en Sjoerd gingen niet door naar de halve finale.

Sjoerd speelde ook nog de herendubbel U12, met Siem van de Langenberg (10). De eerste wedstrijd werd verloren, de jongens waren nog niet helemaal op stoom. Maar daarna begon het te lopen. Siem en Sjoerd wonnen de tweede en derde wedstrijd. En daarmee bereikten ze meteen de finale. Ze moesten lang wachten en de zenuwen liepen op. In de finale ging het om twee gewonnen sets. De eerste set wonnen Siem en Sjoerd met 21-19. In de tweede set kwamen de Boxtelaren zelfs op een matchpoint, maar konden dat niet verzilveren. Ze verloren de set in de verlenging met 20-22. De derde en beslissende set was heel spannend. Maar de tegenstanders waren te sterk en wonnen met 15-21. Siem en Sjoerd kregen de tweede prijs uitgereikt, waar ze terecht heel trots op zijn.

Een hele ervaring rijker ging de Boxtelse delegatie weer naar huis.

Auteur : Marian van Weert
Meer B.C.`80 badminton nieuws >>>>


17-11-2019
 
 
Jeugd BC’80 in de prijzen in Rosmalen
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)