Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Badmintonclub B.C. '80
 

 

Badmintonclub B.C. '80 met twee teams kampioen

 In de week voor Pasen zijn maar liefst twee teams van badmintonclub B.C. '80 uit Boxtel kampioen geworden. De club komt met vier teams uit in de regionale competitie van de Bossche Badminton Federatie (BBF).

Team 2 werd kampioen in de 6e klasse, door te winnen van Sparrenburg uit Rosmalen. Een overwinning was genoeg om het kampioenschap binnen te halen. Na de singlepartijen had B.C. '80 al een ruime voorsprong van 6-2 te pakken. Karin Prinsen en Monique Teulings haalden de winst in de damesdubbel binnen. Paul van der Heijden en Piet Boleij verloren de herendubbel, waardoor de beslissing in de mixpartijen moest vallen. Beide gemengd dubbel eindigen in een gelijkspel. Daarmee waren de winst (10-6) en het kampioenschap een feit. Het team speelt na de meivakantie nog een wedstrijd, maar is al niet meer in te halen door de concurrentie. Het team promoveert naar de 5e klasse.

 Team 4 zorgde voor een stunt door voor de tweede keer op rij kampioen te worden. In de herfstcompetitie werden ze nog kampioen in de 12e klasse. Nu herhaalde het team dat in de 11e klasse door uit te winnen bij BCS Vught en promoveert opnieuw. En dat gebeurt niet met de hakken over de sloot. Het team, bestaande uit Emily van Drunen, Nicole Haar, Mathijs van Gool en Henk van Kasteren kan nog ongeslagen kampioen worden. Met nog èèn wedstrijd te gaan, staan ze op volle winst, met 14 punten uit 7 wedstrijden. De vier spelers van dit team staan allemaal in de top 5 van spelers-ranking in hun klasse. De terecht kampioen dus!

Auteur : Marian van Weert
Meer B.C.`80 badminton nieuws >>>>


22-04-2019
 
 
Badmintonclub B.C. '80 met twee teams kampioen
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)