Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Inschrijving Dommelcross geopend
 

 

Inschrijving Dommelcross geopend

De 6e editie staat gepland op zondag 4 februari. De organisatie heeft opnieuw een heerlijke en volledig onverharde route uitgezet in het bosrijke natuurgebied Zegenwerp in Sint Michielsgestel, waar jong en oud aan kunnen deelnemen, ongeacht het niveau en zowel recreatief als competitief.

Programma Naast een recreanten crossloop (6, 9 en 12 km) is er een uitdagend parcours voor junioren. Voor alle kinderen van de basisschool is er bovendien een speciale Kidsrun. Deelname aan de Kidsrun is gratis! Het volledige programma is te vinden op www.dommelcross.nl en op Facebook.

Inschrijven Voorinschrijving via de website is nu al mogelijk. Voor de recreanten wedstrijden geldt een maximum aantal deelnemers!

Meierij Cross Circuit Samen met Atletiekvereniging Marvel, O.S.S.-Volo en Prins Hendrik organiseert Dommelcross het Meierij Cross Circuit Men kan nu nog in december, januari en februari drie keer de elementen trotseren tijdens deze crosscompetitie in respectievelijk Den Bosch, Vught en Sint-Michielsgestel.

Meer info is te vinden op de website.

Meer atletiek nieuws >>>>
 


27-11-2023
 
 
Inschrijving Dommelcross geopend
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)