Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tommie van Alphen wint 44e FAC Paasloop
 

 

Tommie van Alphen wint 44e FAC Paasloop
Rian van der Burgt winnares bij de dames

Boxtelaar Tommie van Alphen heeft met overmacht de 44e editie van de FAC Paasloop gewonnen. De atleteen finishte op de 10,5 km na 36:59 min. en was daarmee bijna vier minuten sneller dan de concurrentie. Ook de bij dames een makkelijke Boxtelse overwinning, Rian van der Burgt won deze strijd in een tijd van 45:38 min.

De terugkeer van de FAC Paasloop was een succes met fraaie zomerse omstandigheden. De organisatie was tevreden met de ruim 150 deelnemers en de lopers waren blij weer in wedstrijdverband te kunnen lopen.
De dag begon met de kidsrun van 1200 meter. Snelste werd hier Russel Verboord in de categorie 10 t/m 12 jaar die al na 4:09 min finishte. Snelste meisje in dezelfde categorie werd Anouk Meijer. Beide atleten kwamen uit namens de organiserende vereniging AV Marvel. Bij de jongste deelnemers (6 t/m 9 jaar) waren het Yade van de Wijdeven en Tijn van den Bosch die het hoogste podium mochten beklimmen.

Daarna was het tijd voor de langere afstand voor de recreatieloop / wedstrijd. Hier was er keuze tussen de 5,7 km of de 10,5 km. beide op een parcours van één grote ronde door het buitengebied van Boxtel langs de dommel en ook deels door bebost gebied.

Alle uitslagen van alle deelnemers zijn te vinden op AV Marevel uitslagenpagina.

Meer atletiek nieuws >>>>
Bron AV Marvel


18-01-2022
 
 
AV Marvel Paasloop 2022
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)