Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Run To Start 2021
 

 

Run To The Start: in Boxtel trainen voor (halve) marathon in Eindhoven

BOXTEL - Samen trainen voor de (halve) marathon van Eindhoven of een andere najaarsloop. Voor dit doel start atletiekvereniging Marvel in Boxtel begin juli een speciaal trainingsprogramma. Ook niet-leden kunnen meedoen.

'Run to the Start!' heet het trainingsprogramma bij Marvel. Het heeft een korte maar prachtige geschiedenis. Vele tientallen lopers beleefden bij vijf eerdere edities een gezellige en zinnige voorbereiding en bekroonden die met succes in de 'Marathon Eindhoven'.

Nu het evenement in Eindhoven weer op de kalender staat (zondag 10 oktober), start Marvel weer een speciale voorbereiding. Die duurt twaalf weken en begint op 12 juli.

Lopers trainen samen op de atletiekbaan in Boxtel en doen op zaterdag hun duurlopen in kleine groepjes. Tegelijk is er individuele begeleiding van Angela Mensink en Maarte van de Laak. Deze enthousiaste trainers maken voor elke deelnemer een op maat gesneden programma. Dat kan het verbeteren van een eerdere prestatie zijn. Maar het op een plezierige manier uitlopen van een wedstrijd kan ook het persoonlijke doel zijn.

Ook niet-leden van atletiekvereniging Marvel zijn van harte welkom. Zij betalen dan 65 euro voor de speciale training. Meer informatie en een inschrijfformulier zijn te vinden op de website van de vereniging: www.avmarvel.nl.

Deelnemers moeten zelf hun inschrijving voor 'Eindhoven' regelen. Marvel adviseert om hiermee niet lang te wachten. De loopevenementen in dit najaar zullen naar verwachting snel volgeboekt zijn.

Meer atletiek nieuws >>>>


02-06-2021
 
 
Run To The Start: in Boxtel trainen voor (halve) marathon in Eindhoven
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)