Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Unilux Sparrenbosloop 2020
 

 

Unilux Sparrenbosloop dit jaar zonder publiek

BOXTEL - De Unilux Sparrenbosloop op zondagochtend 25 oktober gaat door, zoals het er nu uit ziet. Atletiekvereniging Marvel heeft een opzet bedacht die past binnen de nu geldende coronarichtlijnen.

Geen publiek langs de route en een startopstelling die doet denken aan Formule I-races. Dit zijn enkele bijzonderheden voor de 53e Sparrenbosloop in Boxtel. De gemeente en de Veiligheidsregio hebben inmiddels ingestemd met de aangepaste opzet. Atletiekvereniging Marvel zet daarom het licht op groen, wetend dat een aanscherping van de landelijke coronaregels alsnog tot een afgelasting kan leiden.
De Unilux Sparrenbosloop is een uitdagende cross over maximaal 11 kilometer. Zowel wedstrijdlopers als recreanten kunnen meedoen. Inschrijven kan alleen vooraf en online. Dit is één van de maatregelen om de cross ‘coronaproof’ te maken. Aanmelden kan via www.inschrijven.nl of via de website van de organiserende club, www.avmarvel.nl.

Deelnemers kunnen naast de 11km ook kiezen voor 7,2 of 3,6 kilometer, terwijl er voor kinderen een route van een kilometer over fraaie bospaden ligt. Door tijdwaarneming met chips krijgt elke deelnemer precieze informatie over zijn of haar prestatie.

Meer atletiek nieuws >>>>


29-09-2020
 
 
Unilux Sparrenbosloop dit jaar zonder publiek
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)