Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Lustrum editie Profielloop uitgesteld i.v.m. corona
 

 

Lustrum editie Profielloop uitgesteld i.v.m. corona

De 5e editie van de Profielloop, het (hard)loopevenement van Gemonde, stond gepland op 22 september 2020. Het was al een tijdje spannend of het evenement door zou kunnen gaan, vandaar dat de inschrijving nog niet geopend was. De organisatie is van mening dat door alle maatregelen, die vanwege COVID-19 genomen zouden moeten worden, de sfeer die het evenement kenmerkt, niet gegarandeerd kan worden. Daarom wordt de vijfde editie verplaatst naar 2021. 

In aanloop naar de volgende Profielloop, was er met Global Running Day een foto-actie op poten gezet (zie foto). De winnaar was Vygo Wolf, met 4 prachtige medailles van alle voorgaande edities. Op de website van de Profielloop, zijn ook veel video's en foto's te vinden, met daarnaast het parcours van de vorige editie.

Blijf gezond, blijf lopen en hopelijk tot in 2021 bij de volgende editie van de Profielloop!

Meer atletiek nieuws >>>>


02-08-2020
 
 
Lustrum editie Profielloop uitgesteld i.v.m. corona
 
 
 
Bekijk de foto`s 2019 >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook



 

 
 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)