Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Het kan weer! Hardlopen voor beginners bij AV Marvel
 

 

Het kan weer! Hardlopen voor beginners bij AV Marvel start 22 augustus

Atletiekvereniging Marvel organiseert weer de inmiddels bekende en zeer goed aangeschreven beginnerscursus ‘Start to Run’. Daarbij wordt rekening gehouden met de dan geldende Corona richtlijnen. Op de accommodatie van Marvel zijn diverse voorzieningen getroffen die dat mogelijk maken.

In de laatste maanden hebben velen het hardlopen ontdekt in een periode dat veel andere sporten niet mogelijk waren. Ben jij ook gestart, maar merk je dat je meer structuur nodig hebt of tips voor je looptechniek? Of zie jij anderen plezier beleven aan het lopen en wil je het zelf ook gaan proberen?
Meld je dan aan via deze link: https://www.yakultstarttorun.nl/inschrijven?cid=20712

Vele beginners hebben met deze cursus al een succesvolle start met hardlopen gemaakt.
De enthousiaste looptrainers en loopmaatjes zorgen voor een motiverende en gezellige training. Na deze cursus kun je zo'n 3 tot 5 kilometer achter elkaar hardlopen.

De training bestaat uit een klein stukje theorie en een groot deel praktijk. Met daarbij aandacht voor looptechniek en een verantwoorde opbouw. Een fysiotherapeut en schoendeskundige brengen je bovendien op de hoogte van belangrijke aandachtspunten voor de startende loper. Ook komen de mogelijke vervolgtrainingen binnen de vereniging AV Marvel aan bod.

De cursus start op zaterdag 22 augustus om 9.30 uur. De cursus duurt 10 weken. De trainingen zijn op de zaterdagochtend van 09.30 tot 11.00 uur. Daarnaast biedt Marvel je de mogelijkheid op woensdagavond samen extra ‘huiswerktrainingen’ te lopen. De cursus kost 49,50. Meer informatie en aanmelden te vinden op www.avmarvel.nl.
Heb je al wat loopervaring en wil je het aantal kilometers dat je kunt lopen uitbreiden of je tempo verhogen. Dan kun je je ook laanmelden voor een van de loopgroepen van AV Marvel. Er is altijd een groep die aansluit bij je ambitie. Daar kan je bijvoorbeeld toewerken naar een wedstrijd of met persoonlijke schema’s een snellere tijd realiseren op een afstand. Je kan een maand gratis meetrainen om te kijken of hoe het bevalt!  Aanmelden hiervoor kan via: ledenadministratie@avmarvel.nl

Meer atletiek nieuws >>>>


31-06-2020
 
 
Het kan weer! Hardlopen voor beginners bij AV Marvel start 22 augustus
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)