Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

AV Marvel Start To Run
 

 

Hardlopen voor beginners bij AV Marvel start 8 februari

Atletiekvereniging Marvel organiseert vanaf begin februari weer de beginnerscursus Start to Run.
Vele beginners hebben met deze cursus al een succesvolle start met hardlopen gemaakt.
De enthousiaste looptrainers en loopmaatjes zorgen voor een motiverende en gezellige training. Na deze cursus kun je zo'n 3 tot 5 kilometer achter elkaar hardlopen.

De training bestaat uit een klein stukje theorie en een groot deel praktijk. Een fysiotherapeut, sportarts en schoendeskundige brengen je op de hoogte van de belangrijkste feiten voor iedere startende loper. Ook komen de mogelijke vervolgtrainingen binnen de vereniging AV Marvel aan bod.

De cursus start op zaterdag 8 februari 2020 om 9.30 uur. De cursus duurt 10 weken. De trainingen zijn op de zaterdagochtend van 09.30 tot 11.00 uur. Daarnaast biedt Marvel je de mogelijkheid op dinsdagavond de ‘huiswerktrainingen’  te lopen. Meer informatie en aanmelden te vinden op www.avmarvel.nl.
Start to Run is bedoeld om beginners op gang te helpen. Heb je al wat loopervaring en wil je het aantal kilometers dat je kunt lopen uitbreiden of je tempo verhogen, dan kun je je ook aanmelden voor een van de loopgroepen van AV Marvel. Er is altijd een groep die aansluit bij je ambitie. Daar kan je bijvoorbeeld toewerken naar een wedstrijd of met persoonlijke schema’s een snellere tijd realiseren op een afstand. Je kan een maand gratis meetrainen om te kijken of hoe het bevalt!  Aanmelden hiervoor kan via: ledenadministratie@avmarvel.nl

Meer atletiek nieuws >>>>


14-01-2020
 
 
Hardlopen voor beginners bij AV Marvel start 8 februari
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)